Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
2021-10-05

NACIONALINĖ „ATSIVESK SAVO ŠUNĮ Į DARBĄ“ DIENA

„Kormotech“ pirmą kartą Ukrainoje surengė „Atsivesk savo šunį į darbą“ dieną 2013 m. Iš pradžių joje dalyvavo tik įmonės iš Lvovo.

„Kormotech“ pirmą kartą Ukrainoje surengė „Atsivesk savo šunį į darbą“ dieną 2013 m. Iš pradžių joje dalyvavo tik įmonės iš Lvovo. Renginys sukėlė nemažą ažiotažą ir nuo to laiko susidomėjimas renginiu kasmet auga ne tik tarp augintinių savininkų, bet ir tarp darbdavių. Pastaraisiais metais prie kampanijos prisijungė rekordinis dalyvių skaičius – virš 500 įmonių visoje šalyje. 

Tokia tradicija prasidėjo prieš 19 m. Jungtinėse Valstijose. „Kormotech“ ir toliau organizuoja renginį Ukrainoje ir siekia, kad jis taptų pasauline iniciatyva. Projektas remia naminiams gyvūnams pritaikytos infrastruktūros plėtrą Ukrainos miestuose ir skatina patogias sąlygas augintiniams biuruose, siekiant pakeisti mūsų keturkojų statusą visuomenėje. 

2020 m. „Kormotech“ ir „CLUB 4 PAWS“ prekės ženklas nusprendė padaryti tai nuolatine praktika Ukrainos įmonėse ir organizacijose, kurios yra palankios augintiniams. Be to, būtent taip buvo sukurtas projektas „Letenėlės biure“, kurio tikslas – padėti įmonėms nuolat vadovautis šunims draugišku požiūriu. Daugiau sužinokite čia.