Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
2021-11-04

„LETENĖLĖS BIURE“

„Letenėlės biure“ – tai projektas, kuriam vadovauja aukščiausios kokybės „CLUB 4 Paws“ prekės ženklas. Ši iniciatyva padeda Ukrainos biurams tinkamai ir atsakingai tapti draugiškomis šunims įmonėmis.

„Letenėlės biure“ – tai projektas, kuriam vadovauja aukščiausios kokybės „CLUB 4 Paws“ prekės ženklas. Ši iniciatyva padeda Ukrainos biurams tinkamai ir atsakingai tapti draugiškomis šunims įmonėmis. Tam tikslui mūsų ekspertai sukūrė patogią ir nuoseklią naudojimo instrukciją, kurioje pateikiamos būtinos rekomendacijos ir pagalbinė medžiaga.
Projektas prasidėjo 2013 m. visoje šalyje vykdomos kampanijos „Atsivesk savo šunį į darbą“ metu, kurią inicijavo „Kormotech“. Šimtai įmonių visoje šalyje dabar nuolat su mumis susisiekia. Būtent todėl nusprendėme ir toliau tęsti projektą neribotam laikui ir paskatinti bei paremti visus, norinčius prisijungti prie šio šunims draugiško judėjimo. Šunys biure padidina darbo produktyvumą. Taip pat esame įsitikinę, kad komandos, kurios dirba su šunimis, yra harmoningesnės. Svarbiausia atsakingai tam pasiruošti, o „Kormotech“ mielai pasidalins savo sėkmingomis patirtimis. Kodėl neprisijungus prie mūsų?