Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
2021-10-07

„CLUB 4 PAWS“ EDUKACINĖ INICIATYVA MOKYKLOSE

„CLUB 4 Paws“ skatina naują supratimo apie keturkojus Ukrainos visuomenėje lygį. Kartu su pedagoginiais ekspertais sukūrėme edukacinę programą, kuri moko mokinius tinkamai elgtis su gyvūnais ir atsakingai žiūrėti į visas gyvas būtybes. 2016 m. startavo bandomasis projektas šešiose Lvovo mokyklose.

„CLUB 4 Paws“ skatina naują supratimo apie keturkojus Ukrainos visuomenėje lygį. Kartu su pedagoginiais ekspertais sukūrėme edukacinę programą, kuri moko mokinius tinkamai elgtis su gyvūnais ir atsakingai žiūrėti į visas gyvas būtybes. 2016 m. startavo bandomasis projektas šešiose Lvovo mokyklose. Po metų jis buvo sėkmingai įtrauktas į visų miesto mokyklų septintokų ugdymo programas.
Kursą sudaro keturi praktiniai mokymosi užsiėmimai klasėje ir viena išvyka į Lvovo savivaldybės įmonės „Lev“ teritoriją. Mokiniai atlieka interaktyvius pratimus, naudodami specialius užduočių lapus, o „Lev“ įmonėje jie gali stebėti buvusių šunų ir kačių šeimininkų neatsakingo elgesio pasekmes. Edukacinė programa ne tik skatina humaniško elgesio su gyvūnais tarp vaikų koncepciją, bet ir ragina dalyvius permąstyti vyresnio amžiaus žmonių elgesį su keturkojais. Būtent todėl pedagogai, dėstantys „CLUB 4 Paws“ programą, taip pat lanko papildomą kursą, sukurtą kartu su Lvovo švietimo ir metodikos centru. Programa apima inovatyvių vaikų mokymo metodų studijas ir praktinius mokymus su zoopsichologu bei veterinaru. Nuo 2019 m. tokius mokymus biologijos mokytojams organizavome visoje Ukrainoje.