Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
skelbti

Stipri įmonė – stipri šalis. Kaip kompanija „Kormotech“ gyvena karo metu

Audringais laikais kompanijos „Kormotech“ veikla nesustoja, mes nugalime sunkumus. Rusijos agresijos išprovokuota krizė – jau ketvirtas didelis iššūkis įmonės gyvavimo kelyje. Tačiau kiekvieną kartą mes įgauname vis daugiau jėgų, esame vis labiau pasiruošę. 112 karo dienų sėkmingai laikome ekonominį frontą.

GAMYBA

  • Mes buvome pristabdę darbą pirmas dvi savaites nuo plataus masto Rusijos įsiveržimo, kad būtų pasirūpinta darbuotojų saugumu. O jau po 10 dienų supratome, kad turime paruoštą planą, kaip mums dirbti toliau.
  • Iš pradžių sumažinome asortimentą nuo 650 iki 60 „karinių“ pozicijų, tačiau partnerių dėka papildomai į gamybą sugrąžinome dar 50 prekių – jų prašymu, jog jie pasiruošę jas įsigyti. Kovo pabaigoje kompanija sugrįžo į 85% prieškarinio asortimento lygį.
  • Lietuvoje mūsų kompanija apimčių nebuvo sumažinusi. O santykinis artumas prie sienos su ES Ukrainoje leido šiai dienai atkurti maksimalius gamybos pajėgumus. Planuojame didinti taip pat ir gamybą pagal išorės paslaugas. 2021 metais tai sudarė 15 % visos produkcijos.

 

Įvaizdžio vardai

  • Mūsų komandos – mitybos specialistų, MTEP skyriaus ir tiekimo – dirba kartu, kurdamos naujus receptus iš alternatyvių žaliavų.
  • Mes nestabdome pasaulinės plėtros. Komanda jau pristatė naujoves tarptautiniuose šios pramonės renginiuose „Global Pet Expo“ JAV, „Global Pets Forum“ Nyderlanduose, „InterZoo“ Vokietijoje. Netrukus mes aplankysime kitus renginius – „SuperZoo“ JAV bei „Pet Fair Asia“ Tailande.
  • Dabar eksportuojame produkciją į 33 pasaulio šalis, stipriname savo pozicijas eksporto rinkose. Nepaisant karo, pavyko pasirašyti 5 sutartis su užsienio partneriais ir priartėti prie prieškario pardavimų – 1200 tonų šlapių ir sausų racionų per savaitę.
  • Mes palaikome glaudžius ryšius su kitais mūsų pramonės Ukrainos atstovais pasaulinėje arenoje organizacijoje „Ukrainian Pet Alliance", turėdami JAV tarptautinės plėtros agentūros (USAID) palaikymą. Pagrindinis aljanso tikslas – remti Ukrainos prekių įvaizdžio vardus užsienyje. 

 

DARBUOTOJAI

  • Mes garantavome darbo vietų išsaugojimą visiems užsienyje dislokuotiems „Kormotech“ darbuotojams, jeigu jų darbas įmanomas nuotoliniu būdu. Visiems, kurių užimtumas reikalauja buvimo Ukrainoje, pagal poreikį padėjome saugiai įsikurti šalies vakaruose, kad kompanija nenutrūkstamai galėtų tęsti darbą.
  • Mes nekeitėme atlyginimų dydžio ir nenustojome jų mokėti, garantavome sveikatos draudimą visiems darbuotojams Ukrainoje ir užsienyje, o nuo balandžio mėnesio atnaujinome socialinius paketus: profesinius mokymus, premijas, priedus, rūpinimąsi sveikata ir kt.
  • Darbuotojai, turintys psichologo išsilavinimą, nuo pat plataus masto įsiveržimo pradžios konsultuoja kitus kolegas.
  • Mokome darbuotojus kritinio mąstymo. Vykdome informacinės higienos mokymus, siekdami apsaugoti kolegas nuo netikrų naujienų ir priešiškos propagandos.

 

SOCIALINĖ ATSAKOMYBĖ

  • Save Pets of Ukraine (Išsaugoti Ukrainos augintinius). Inicijavome naminių gyvūnėlių gelbėjimo štabo kūrimą, prie kurio veiklos savanorystės pagrindais prisijungė daugiau nei 40 „Kormotech“ darbuotojų. Paaukota 260 tonų mūsų pagaminto maisto katėms ir šunims. Nuo balandžio mėnesio iniciatyva pradėjo veikti autonomiškai, palaikoma nevyriausybinės organizacijos „Gyvenimo elementas“ (užtikrina poreikių surinkimą ir logistiką) bei Lietuvos fondo „U-Hearts“ (pritraukia tarptautinį finansavimą ir produkcijos pirkimus užsienyje). Šiuo metu iniciatyvos dėka jau pristatyta daugiau nei 300 tonų ėdalo naminiams gyvūnėliams visose Ukrainos srityse.
  • Adopt Pets of Ukraine (Priimkite Ukrainos augintinius), įvaizdžio vardas – CLUB 4 PAWS. Tai iniciatyva, kurios pagalba žmonės priima gyvūnus, kurie per karą buvo likę be šeimininkų. Jau 81 keturkojis rado naujus namus ir mylinčius šeimininkus. Tarp jų – ir keletas „Kormotech“ darbuotojų.
  • „Kormotech“ padeda kompanijos darbuotojams, kurie gina savo šalį. Darbuotojai aktyviai prisideda prie lėšų amunicijai ir transportui fronte esantiems kolegoms įsigyti rinkimų.

 

Mes nesustojame! Kompanija toliau dirba ir stiprina savo gyvybingumą. „Kormotech“ komanda sutinka iššūkius su meile darbui ir tikėjimu pergale.