Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
skelbti

Pasirūpinkime keturkojais gyvūnais karštomis oro sąlygomis: ukrainiečiai skatinami pasirūpinti maistu ne tik savo, bet ir beglobiams augintiniams

Kijeve, Charkove ir Dnipre – trisdešimt girdymo stotelių šunims. Greitu metu dvi tokios stotelės taip pat pradės veikti ir Lvovo parkuose.

Ukrainos šunų ir kačių maisto gamintojas „Kormotech“ skatina kiekvieną atkreipti dėmesį į keturkojų augintinių girdymo režimą vasaros metu. Kijevo, Charkovo ir Dnipro parkuose įmonės darbuotojai įrengė 30 šunims skirtų girdymo stotelių. Greitai Lvove bus įrengtos dar dvi tokios stotelės. Socialinės iniciatyvos tikslas – pasirūpinti keturkojais gyvūnais karštomis oro sąlygomis.

Vaikščiodami parke, kuriame įrengta girdymo stotelė, nepamirškite pripildyti gertuvę šviežio vandens. Nėra jokios abejonės, kad tiek savuoju, tiek ir beglobiais šunimis gali pasirūpinti kiekvienas. Prie iniciatyvos skatinami prisijungti visi Ukrainos miestai. Tam reikia:

  • įsigyti dubenėlį vandens
  • padėti jį parke, viešoje aikštėje arba prie jūsų gyvenamoje zonoje augančio medžio – ten, kur dažnai matote šunis
  • atspausdinti dubenėlio paskirtį paaiškinantį užrašą ir padėti jį matomoje vietoje.

Ši iniciatyva pradėta po to, kai šalį ėmė varginti neįprastos karščio bangos.

Troškulio numalšinimas – viena pagrindinių humaniško elgesio su gyvūnais iniciatyvų civilizuotame pasaulyje. Galimybė numalšinti troškulį švariu geriamu vandeniu – kertinis bet kokio šuns sveikatos poreikis. Šeimininko neturintiems keturkojams ši problema tampa ypač opi vasaros laikotarpiu. Vis dėlto, pasak „Kormotech“ komunikacijos direktorės Katerynos Kovalyu, viskas priklauso nuo kiekvieno iš mūsų abejingumo ir atsakomybės jausmo.

„Kormotech“ darbuotojai taip pat sukonstravo 30 pastogių keturkojams gyvūnams. Kai kurios iš jų bus perkeltos į Lvovo gyvūnų prieglaudą „Lev“. Kitos bus įrengtos Lvovo regiono Prilbyčio kaimo beglobiams gyvūnams.

Tiek girdymo stotelės, tiek ir pastogės keturkojams gyvūnams pagamintos iš panaudotų medinių palečių. Taigi, įmonė ne tik naudoja medžiagas pakartotinai, bet ir skatina išvengti atliekų susidarymo visuose veiklos etapuose.