Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
skelbti

KORMOTECH PRADEDA BENDRADARBIAVIMĄ SU LYDERIAUJANČIU EUROPOJE PREKYBOS TINKLU KAUFLAND

„Kormotech“ gamykloje pagamintas gyvūnų ėdalas jau netrukus atsiras Bulgarijos ir Rumunijos „Kaufland“ prekybos centrų lentynose, o truputį vėliau produkcija atsiras ir Lenkijoje bei Kroatijoje. Pirmuosiuose užsakymuose yra „MyLove“ ir „CLUB 4 PAWS“ prekių ženklų gaminiai.

Derybos su „Kaufland“ tinklu prasidėjo dar 2022 m. rugpjūtį, o pirmąjį užsakymą gavome 2023 m. vasario pradžioje.

„Iš pradžių šlapią gyvūnų ėdalą tieksime į keturias iš aštuonių šalių, kuriose veikia Kaufland prekybos tinklas. Tačiau, neatmetame galimybės, kad bėgant laikui plėsime prekybos plotą ir užsakymų spektrą“, - sako Nazar Shchyrba, eksporto direktorius Pietų Amerikos rinkai, Šiaurės, Pietų ir Vakarų Europos rinkoms.

„Kaufland“ prekybos centrų tinklas priklauso „Schwarz“ įmonių grupei ir valdo 1200 parduotuvių Vokietijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Bulgarijoje, Kroatijoje ir Moldovoje. „Kaufland“ planuoja patekti ir į Australijos rinką. Asortimente galima rasti įvairių namų apyvokos prekių, maisto produktų, aksesuarų, sporto prekių, drabužių ir kt.

Šiuo metu „Kormotech“ sėkmingai eksportuoja produkciją į 40 šalių. Eksportuojame savo prekių ženklų „Optimeal“, „CLUB 4 PAWS“, „Gav!“, „Miau!“ produkciją bei mūsų partnerių privačių etikečių gaminius.

„Kormotech“ yra ukrainietiškas šaknis turintis pasaulinis šeimos verslas, gaminantis aukštos kokybės ėdalą gyvūnams nuo 2003 m. Produktų asortimentą sudaro daugiau nei 650 gaminių. Įmonės tyrimų ir plėtros centras receptus kuria kartu su Europos ir Amerikos konsultantais. Įmonė turi gamyklas Ukrainoje ir ES. „Kormotech“ yra lyderis Ukrainoje, užima 51 vietą pasaulyje tarp TOP 101 pirmaujančių naminių gyvūnų ėdalo pramonės gamintojų ir yra tarp 10 greičiausiai augančių įmonių pagal „Petfood Industry“.