Optimeal

Super premium maistas katėms ir šunims

OptiMeal (1)
Club 4 Paws

Aukščiausios kokybės maistas katėms ir šunims

C4P-2
My love/Gav

Standartinis ėdalas šunims

logo_MyLove_DOG1
My Love/ Miau!

Standartinis maistas katėms

my love
Master

Pilnavertis augintinių maistas suaugusioms katėms ir šunims

master
skelbti

Generatoriai, užsakomosios paslaugos, rezervai: kaip Kormotech apsisaugo nuo elektros energijos tiekimo nutraukimo

 Šią savaitę Ukrainos gamyklose Prilbičyje buvo sumontuoti nauji generatoriai. Tai dar vienas žingsnis siekiant užtikrinti, kad produktai būtų išsiųsti laiku. Užsakomosios paslaugos ir produkcijos atsargos sandėliuose – dar vienas papildomas sprendimas, leidžiantis įmonei vykdyti įsipareigojimus klientams.

Prieš kelias savaites pradėjome pakeisti didelį generatorių, kuris iki šiol maitino mūsų gamybos linijas mūsų vietoje Prilbichi kaime. Lapkričio 30 d. generatorius suteikė pirmąją srovę maišelio gamybai, o kitą dieną sausų pašarų gamykla buvo prijungta prie generatoriaus. 

 „Caterpillar“ generatoriai, kurių bendra galia yra 1630 kW, leidžia gamybai nenutrūkstamai veikti maksimalia galia 10 valandų, sako Igoris Paranyakas. 

Be to, mūsų gamykla Lietuvoje užtikrina 100% visų užsakymų garantiją, taip pat giliname bendradarbiavimą su ilgalaikiais užsakomųjų paslaugų partneriais iš Europos. Šią savaitę gavome pirmąją užsakomojo ėdalo partiją. Produktų atsargos sandėliuose, taip pat ir Europoje bei Amerikoje, nuolat pildomos. Mes palaikome ryšį su tiekėjais – 90% Ukrainos įmonių, kuriose perkame žaliavas, jau yra aprūpintos generatoriais. 

 „Kormotech“ dar prieš prasidedant didelio masto karui visuose verslo padaliniuose diegė energiją taupančią gamybos strategiją. Pavyzdžiui, gamykla Lietuvoje neseniai gavo vadinamąjį „žaliąjį sertifikatą“, patvirtinantį, kad mūsų gamyboje naudojama energija iš atsinaujinančių šaltinių. Bet apie tai skaitykite šiek tiek vėliau. 

 „Žinoma, klientai gali pajusti tam tikrus „iškritimus“ – konkrečių prekių nebuvimą tam tikru laiku ir konkrečioje vietoje“, – sako „Kormotech“ generalinis direktorius Rostislavas Vovkas. „Tokiomis aplinkybėmis tai buvo neišvengiama. Komanda padarė ir daro viską, kad grįžtų į ankstesnius grafikus. Mūsų vadovai nuolat bendrauja su klientais. Ateinančiais mėnesiais mūsų laukia sunkus darbas, tačiau iki gruodžio pabaigos planuojame pasiekti reikiamus pajėgumus ir normalizuotus grafikus“